مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام . درچه صورتی زن میتونه کل جهیزیه شو از زوج بگیره؟ اگه در اثر گذشت زمان کهنه پاره خراب فرسوده تعویض یا....شده باشه ؟؟؟؟ اگر در نبود زوج زوجه بیاد وسایلش را ببره و همچنین تعدادی وسیله از زوج با خودش ببره که اون وسیله ها را در طول زندگی تهیه کرده اند و حالا فاکتور خرید هم زوج نداره. چطوری میتونه اونا را پس بگیره؟ بالاخره یا قسطی خریده یا اصلا کارکرده و دست دوم خریده یا کادویی بوده به هرحال فاکتور خرید نداشته باشه .......
حالا اگه زوجه برای همون وسایل فاکتور با مهر و امضا بیاره که خودش خریده و پولشو داده حالا هم میخواد ببره ..... تکلیف چی میشه؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.درخصوص ادعایتان میتوانید باگواه گواهان اثبات کنید.

سید محمد عارف معصومی

جناب آقای سید محمد عارف معصومی :

زوجه میتواند تمام جهیزیه خود رو مسترد کنه مطابق لیست سیاهه.اما لازم به توضیح است که اگر برخی از اقلام جهیزیه از بین رفته باشد یا توسط زوج تعویض شده باشد دیگر قابلیت استرداد ندارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر فاکتور داشته میتواند با دادخواست موفق به دریافت شود