مشاوره حقوقی رایگان - دختر 10 سال دارم برای حضانت

سلام دخترم ده سال دارد بعد طلاق خودش میتونه انتخاب کن با مادر زندگی کند من باید چه شرایطی برای حضانت دخترم داشته باشم. لطفا راهنمایم کنید ممنون

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام
تا 7 سالگی حضانت‌ با مادر و پس از آن‌ با پدر می باشد
اگر شما مادر می باشید می توانید دادخواست سلب حضانت‌ مطرح‌ و دخترتون‌ بیان‌ کنه که میخواد با شما‌ زندگی کنه
بایستی امکان‌ مالی و همچنین‌ صلاحیت‌ اخلاقی برای سرپرستی داشته‌ باشید‌ که اصل بر اینه‌ که این‌ شرایط رو دارید مگر اینکه خلافش ثابت‌ بشه

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، دختری که به سن بلوغ رسیده، خود انتخاب می کنه با چه کسی زندگی کنه و هیچ شرطی هم نداره،