مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید موجر

با سلام. مدت اجاره بنده با موجر به اتمام رسیده است و به موجر طی اظهارنامه الکترونیکی اطلاع دادم که حاضر به تمدید با افزایش 20درصدی طبق مصوبه مبارزه با کرونا هستم و ایشان و بنگاهی که در آن قرارداد نوشتیم از من خواستند برای تعیین تکلیف به بنگاه بروم اما بنده گفتم پشت قرارداد قبلی بصورت دست نویس تمدید میکنیم و بنا به دلایلی نخواستم به بنگاه قبلی بروم به جهت تمدید. حال که یک ماه از مدت اتمام‌ قرارداد بنده تمام شده به بنده اظهارنامه ‌داده است که علیرغم اعلام چندین باره بنگاه به جهت تعیین تکلیف و عدم پرداخت مابه التفاوت 20درصد افزایش طبق اصلاحیه مصوبه از طریق قانون پیگیر حکم تخلیه بنده میشه! قرارداد ما بصورت ‌رهن کامل بود و بنده شماره حسابی از موجر نداشتم که مابه التفاوت افزایش را به حسابش واریز کنم! حال چون من بهش اظهارنامه دادم‌که موافق 20 درصد هستم‌ ولی به بنگاه نرفتم، میتونه حکم تخلیه من رو بگیره؟؟؟

پاسخ ها :

سيد كاظم  ميرجعفري ميراردكاني

سيد كاظم ميرجعفري ميراردكاني :

سلام اگه در پایان یک ماه قرارداد اجاره مازاد رو واریز کنید تخلیه منتفی است