مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه تمکین

سلام، همسرم چهار سال پیش دادخواست عدم تمکین ارائه کردند که رای به بازگشت من به منزل داده شد ولی ایشان حکم را اجرایی نکردند اکنون به دنبال رای دادگاه بدوی به محکومیت ایشان به پرداخت نفقه اقدام به اجرایی کردن حکم تمکین کردند و من این موضوع را در مراجعه به دادگاه متوجه شدم چون حکم به آدرس غیر از آدرس موجود در پرونده ارسال شده و من حکم را دریافت نکردم. در این شرایط آیا ملزم به اجرای حکم هستم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر اجرا نشده است قابلیت اجرایی دارد ولی اجباری برای اجرا وجود ندارد و ضمانت عدم اجرا ناشزه شدن شماست که در این صورت هم نفقه به شما تعلق نمی گیرد و هم اینکه شوهرتان می تواند ازدواج مجد کند