مشاوره حقوقی رایگان - اتهام نگهداری مواد مخدر

سلام، خسته نباشید. من و همسرم از کرمان به بابل اومدیم برای مسافرت که یکی از دوستان همسرم شب که رسیدیم ما رو به خانه اش دعوت کرد ولی خودش رفت. فردا صبح آن روز ماموران کشف مواد با گزارش قبلی به خانه اومدن و ده کیلو تریاک‌ و 70 لیتر مشروب دست ساز از خانه کشف شد. یک ماه من و همسرم بازداشت بودیم و الان با سند آزاد هستیم. صاحب خانه هم بعد از دو هفته رفت اعتراف کرد که فقط مشروب متعلق به اون هست و در پرونده ما نگهداری قید شد. چطوری باید ثابت کرد مواد برای ما نیست؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، باید پرونده مطالعه گردد صورت گزارشات وتحقیقات مقدماتی با دقت مطالعه شود، تا راهکار درست ارائه گزدد، اگه مایلید به اینجانب که اهل آملهستم، وکالت بدهید تا پرونده زا مطالعه کنم