مشاوره حقوقی رایگان - پرونده تصادف

سلام. تصادف کردم و به بیمارستان رفتم وقتی که مرخص شدم به کلانتری رفتم و نظر کروکی افسر دال بر مقصر بودن بنده بود که بنده با شکایت کردن از طرف مقابل اعتراض به رای افسر را داشتم و پاسگاه مرا به پزشکی قانونی فرستاد و پرونده به دادگاه رفت و بعد هم مرا مقصر اعلام کردند و طرف مقابل هم ادعای خسارت نکرد و پرونده مختومه اعلام شد ولی بنده از بیمه نامه موتور خودم به بیمه مراجعه و از بیمه حوادث راننده ادعای خسارت کردم میخواستم ببینم که دوباره باید به پزشکی قانونی مراجعه کنم یا با همان باید اقدام کنم

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
پرونده بالینی شما در بیمارستان موجود می باشد بیمه در صورت لزوم از بیمارستان استعلام می‌گیرد
باتشکر

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
به استناد همان نظریه طرح دعوا نمایید.