مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی دادسرا در خصوص تصادف جرحی و متواری شدن مقصر از صحنه

با سلام. بنده شکایتی با موضوع صدمه بدنی غیر عمدی بر اثر تصادف رانندگی رو داشتم که تصادف جرحی موتور و ماشین بوده و راکب موتور من بودم. در شکایت خود جدا از توضیحات قید کردم که مشتکی از صحنه متواری شده و درخواست پیگیری و مجازات او را دارم. شاهد هم داشتم که در اظهارات خود بر فرار مقصر تاکید کرد. مراحلش پیش رفت و مقصر هم طرف مقابل شد. دادسرا قرار جلب به دادرسی صادر کرد طبق مواد 448،449،715،717 قانون مجازات اسلامی. اما توی قرار جلب به دادرسی یا موضوع اتهام چیزی مبنی بر متواری شدن متهم قید نکرد فقط نوشت ایراد صدمه بدنی غیر عمد بر اثر تصادف رانندگی. و حتی ماده 719 قانون مجازات اسلامی که موضوعش فرار متهم از صحنه حادثه در تصادفات جرحیه رو توی قرار جلب به دادرسی قید نکرد.
الان من باید چیکار کنم؟
احساس میکنم یه جای کار ایراد داره یا طرف مقابل داره پارتی بازی میکنه

پاسخ ها :

اكبر  رستمي

اكبر رستمي :

سلام ببینیددر مراحل بعدرسیدگی طرف مقابل شناسایی و رسیدگی حضوری شده است،شما به شعبه مربوطه مراجعه کنید رفع اشکال می شود