مشاوره حقوقی رایگان - تصادف بدون گواهینامه

وقت بخیر
بنده بدون گواهینامه در میدان تصادف کردم و طرف مقابل طبق نظر افسر مقصر شناخته شد مدارک طرف مقابل برای جبران زیان توسط افسر به من تحویل داده شد اما مدارک خودرو من ظبت شد و به بنده گفتن پس جبران خسارت توسط مقصر، برای دریافت مدارک به راهنمایی و رانندگی مراجعه کنید
سوال اینکه جریمه بنده که بدون گواهینامه بودم چی هست و چه مراحلی رو باید طی کنم

پاسخ ها :

جریمه تصادف بدون گواهینامه تصادف بدون گواهینامه تصادف گواهینامه