مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

با سلام. من و برادرزاده هایم در یک کوچه خصوصی که من و برادرم ساختیم زندگی میکنم و کوچه مان دارای خرید نامه و سند و استشهاد محلی هست. نکته این که کوچه ما بن بست است.
پارسال همسایه روبروی کوچه ما قصد رفت و آمد از کوچه ما را داشت که برادر زاده ام نیز طرف او را گرفت و ادعای عمومی بودن جاده را کردند. شهرداری هم گفت چون آب و برق و گاز درکوچه رفته پس عمومی است. اما ‌بعد از شکایت آن همسایه از من قاضی حق را به من داد و من تبرئه شدم. امسال نیز که میخواهم جلوی حیاط خانه ام را فنس کشی کنم برادر زاده ام با من مخالفت میکند و میگوید باید عقب نشینی کنم. شهرداری طبق اتفاقات گذشته هنوز ورود نکرده و به برادر زاده ام گفت برود شکایت کند. آیا فنس کشی دور خانه ویلایی عقب نشینی دارد و مجوز میخواهد؟ آیا من محکوم میشوم؟ آیا برای فنس کشی هم باید عقب نشینی کرد؟

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

کوچه های بن بست فقط در مالکیت مالکین آن بن بست است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هر شخصی برای فنس کشی یا دیوار گذاری ، اطراف زمین خود ، باید از شهرداری مجوز اخذ کند