مشاوره حقوقی رایگان - تخریب فنس کشی

سلام. زمینی در بنیاد علوی در مالکیت پدرم ثبت شده. برادرهای پدرم بر اساس تقسیم نامه ای که اصل آن موجود نیست، ادعای مالکیت بخشی از زمین رو دارند و بر این اساس شکایت کرده اند. اگر زمانی که پرونده شکایت در جریان هست، شاکیان در این زمین اقدام به کشیدن فنس کنند، پدرم میتونه فنس رو جمع کنه یا این که جمع کردن فنس جرم هست؟ ممنونم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زمین تحت تصرف پدر شما باشد هیچ شخصی حق فنس کشی آن را نخواهد داشت و متصرف می تواند شکایت تصرف عدوانی نماید

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

درود
به صرف ادعا که نمی‌توان سندرا از اعتبار انداخت
البته اگر عموهای شما بتوانند ثابت کنند که پدر تان زمین را تقسیم کرده است (با نوشته با شهادت شهود ، با اقرار پدرتان و...)
همگی در آن مال شریک هستند
و اگر حد و حدود در تقسیم نامه نباشد همه افراد در جز جز آن مال شریک هستند و هیچ یک بدون اجازه دیگران حق تصرف قسمتی مشخص را ندارد مگر در تقسیم نامه حدود هر شخص مشخص شده باشد