مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در ارگان دولتی در صورت سابقه استعفا از سپاه

سلام. بنده بعد از هشت سال خدمت به صورت رسمی در سپاه، اگر بخوام استعفا بدم میتوانم در ارگان دولتی استخدام شوم؟ اگر یکی را به زور مجبور به استعفا کنند و طرف استعفا ندهد، قانون چی می باشد؟

پاسخ ها :

استخدام در ارگان دولتی در صورت سابقه استعفا از سپاه استعفا اجباری استعفا