مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

با سلام. بنده به علت تصادف رانندگی به جریمه محکوم شدم و 2 حساب بانکی من هم مسدود شد. با وجود پرداخت جریمه و صادر شدن حکم دادستانی مبنی بر رفع توقیف و گذشت یک ماه، یکی از حساب های بانکی باز شده ولی حساب دیگر من هنوز باز نشده.مراجعه هم کرده‌ام. هم به دادگاه هم به بانک ولی هیچ کدام بررسی نمی‌کنند و کوتاهی را به گردن دیگری می‌اندازد. چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

در چنین مواردی معمولاً دادگاههابا ارسال نامه به بانک مرکزی دستور توقیف یا رفع توقیف از حساب بانکی اشخاص را صادر میکنند با ارایه پرینت نامه. دادگاه موضوع را ااز بانک پیگیری کنید

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

نامه رفع مسدودی به بانک ببر مشکلت حل می شود