مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مالی در تصادف

با سلام و عرض ادب. پرونده ی خسارت مالی بنده در تصادف با موتور طبق بند الف ماده ی 4 قانون بیمه و مستند به ماده 2 قانون آیین دادرسی، به نفع بنده (خوانده) رد شده است. حالا خواهان اعتراض و تجدید نظر زده که طبق کروکی خوانده پول من رو پرداخت نکرده است و رای دادگاه را به استناد غیر قانونی و شرعی دانسته و تجدید نظر زده است و تمام هزینه ها را طلب دارد. حتی خسارت تاخیر و افت موتور .
میخواستم چند بند قانون برای درخواست دفاعیه خودم بپرسم و در رای خود بنویسم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خسارت مالی را که بیمه تا سقف بیمه پرداخت میکند ولی خسارت افت قیمت رو اصولا بیمه تقبل نمیکنه اما در اصل باید بیمه بده و شما مستونسد دادخواست جلب ثالث بدهید تا بیمه وارد پرونده بشه