مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا با فاکتور

سلام.
ممنون بابت سایت خوبتون.
با شخصی دو سال پیش نامزد و محرم بودیم که بعد مدت خیلی کوتاهی همه چیز به هم خورد.
بعد از اون طرف به عناوین مختلف از من و خانواده ام شکایت میکنه و برای همه پرونده هاش از سه نفر استفاده میکنه و یک تیم اند. فهمیدیم کلا پرونده ساز هست و درآمدش از این راه هست.

یک سال ایشان را ندیدیم اما الان چند فاکتور طلا برده شورا و برای من پاپوش درست کرده. با اسناد به همون شهودش که طلاهای که خرید کرده دست من و باید با تاخیرش به او برگردونم.
من به شورا گفتم چیزی دست من ندارد و همه پرونده سازی هست و بعضی از فاکتورها تکراری هست.
در شورا اهمیت نمیدن.
1. اگر رای شورا بر اساس شهادت شهودش باشه، من باید چی کار کنم؟
2. من چطور ثابت کنم، پاپوش هست؟
3. آیا بعد از رای شورا و اعتراض، میره برای دادسرا؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه رای به ضرر شما صادر شود باید اعتراض بگذارید تا در دادگاه تجدید نطر رسیدگی شود.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com