مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت موتور سیکلت

سلام و خسته نباشید.
بنده همراه با موتور با ماشین تصادف کردم و ماشین 100 درصد مقصر شده است.
کار های پزشک قانونی را تقریبا انجام دادم.
ولی موتور بنده نو بوده و تازه خریداری کردم و در تصادف تا نصفه آسیب دیده. موتور هم تازه سند خورده و میخوام بدونم به موتور هم افت قیمت در تصادف تعلق میگیرد که بنده بعدا شکایت کنم یا افت قیمت مختص ماشین هست؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
بله، به موتورسیکلت درصورت وجود شرایط آن افت قیمت تعلق میگیرد.