مشاوره حقوقی رایگان - روش تقسیم قبوض ساختمان

سلام وقتتون بخیر ما در یک ساختمان 10 واحدی سکونت داریم که پدرم مالک 4واحد آن میباشد ساختمان دارای موتورخانه میباشد خواستم بدونم که مبلغ پرداختی بابت گاز رو ما باید واحدی حساب کنیم یا به تعداد نفرات باید تقسیم کرد چون دریک واحد پدر و مادرم سکونت دارند و در واحد دوم هم من و خواهرم و واحد سوم هم برادرم به تنهایی سکونت دارند و واحد چهارم هم مستاجر هست، همسایه ها یه عده میگن باید واحدی حساب کنیم بقیه هم میگن باید به تعداد نفرات حساب بشه اگر که راهنماییمون کنید که عرف چی هست ممنون میشم که مشکلات ما هم برطرف بشه انشاا... با تشکر

پاسخ ها :

حمید رحیمی

جناب آقای حمید رحیمی :

سلام بر اساس قانون آپارتمانها مالک هر واحد به میزان سهم مالکیت بایستی تکالیف خود را نیز انجام دهد و بر این اساس تقسیم بندی پرداخت قبوض بر مبنای واحدی می باشد و لیکن در صورت تفاهم می توانید به نسبت نفرات هر واحد نیز تقسیم بندی را انجام دهید