مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی فرزندان ایثارگر

با سلام من پدرم در ارتش 6سال در منطقه جنگی بودند . کارت ایثارگری هم گرفته میخواستم بدونم آیا بخشنامه استخدام رسمی فرزندان ایثارگر شامل حال من میشود. ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.