مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور موجر برای تمدید قرارداد اجاره

با سلام.
احتراما ما سال گذشته واحدی را اجاره کردیم و امسال 2 ماه قبل از اتمام قرارداد با موجر تماس گرفتیم بابت تمدید با وجود گذشتن بیش از 2 ماه هر بار به بهانه ای جهت پشت نویسی حاضر نمی شوند. نمی دانم بالاخره آخر این ماه با چه مبلغی باید اجاره پرداخت نمایم. آیا بعد از پرداخت بر اساس گفته شفاهی ایشان، موجر میتواند هر موقع که بخواهد درخواست تخلیه نماید و یا به بهانه این که مبلغ دیگری تفاهم شده از مبلغ پیش ما جریمه بردارد؟
ممنون

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اصولا مستاجر با انقضای مدت اجاره باید ملک را تخلیه و تحویل موجر دهد اما در حال حاضر با توجه به شرایط بیماری کرونا شورای حل اختلاف دلائل مستاجر برای عدم امکان تخلیه را بررسی می کند و امکان دارد حکم تخلیه در این شرایط صادر نکند