مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در صورت تعویض اتاق خودرو

با سلام. بنده یک پراید مدل 85 از پدرم گرفته ام که ماشین از صفر دست خودمون بوده و سند تک برگ دارد. سال 86 به علت تصادف اتاق خودرو رو تعویض کردیم و بدون مراحل قانونی، شماره بدنه شناسایی خودور رو روی اتاق جدید گذاشتیم. الان میخوام ماشین رو بفروشم و مشکل تعویض پلاک برای من هست یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. چه کاری باید انجام بدهم با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

به یکی ازدوایرراهنمایی ورانندگی مراجعه کنیدوسئوال کنید.ظریفی09121022422