مشاوره حقوقی رایگان - صلح ملک به عنوان مهریه

با سلام.
همسر بنده سهم الارث بنده را از یک باب ساختمان در اجرای ثبت توقیف نموده. در زمان توقیف در اجرای ثبت، وراث پدرم به عنوان مهریه مادرم این واحد ساختمان را به عنوان مهریه مادرم به مادرمان صلح کرده ایم. همسر بنده از توقیف اجرای ثبت انصراف میدهد و در اجرای احکام دادگستری مجدد توقیف مینماید که تاریخ صلح بعد از توقیف در اجرای ثبت و قبل از توقیف در اجرای احکام مدنی دادگستری می باشد. آیا این صلح نامه معتبر هست یا خیر؟
باتشکر

پاسخ ها :

صلح ملک به عنوان مهریه توقیف ملک صلح شده برای مهریه اعتبار صلح نامه مهریه