مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی بینی در درگیری

با عرض ادب و احترام.
من در یک درگیری استخوان بینی ام شکسته ( درگیری در مغازه بوده) برای اثبات این موضوع هم فیلم دوربین مداربسته موجود بوده و هم شاهد داشتم و این که پزشک قانونی هم شکستگی بینی رو تایید کرده.
خواستم بدونم حکم دادگاه در صورت محکومیت طرف مقابل به چه صورت خواهد بود؟ ممکن است مجازات زندان هم داشته باشد؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بله زندان هم داره ولی امکان تخفیف و تبدیل شدن به جزای نقدی هست.