مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی

سلام. من ساعت 7 صبح داشتم در مسیر خودم حرکت میکردم که ماشین دیگری از روبرو اومد در لاین من و من به خیال این که قرار هست به سمت چپ بپیچه سعی در عبور از اون کردم و به لاین مخالف رفتم منتهی اون راننده مثل این که خواب بوده یا حالت مستی داشته همزمان با این که من در کنارش بودم به طور عجیبی برگشت به سمت لاین خودش و از روبه رو در وسط جاده با هم تصادف کردیم با این حال من مقصر شناخته شدم. میخواستم بدونم من میتونم با اعتراض به کروکی و آوردن شاهدان حاضر در ماشین، خودم کروکی تغییر بدم و مقصر شناخته نشم؟

پاسخ ها :

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

باسلام، بله اینطور که میفرمائید باید با اعتراض به نظریه افسر کارشناس فنی، از دادسرا یا دادگاهی که پرونده در حال رسیدگی هست تقاضای ارجاع امر به هیات کارشناس بکنید وبا ادله های که دارید تقصیر طرف مقابل را برای هیات کارشناسان اثبات نمایید.