مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت مادر

سلام. 13 سال پیش پدر بنده فوت شدند. یک برادر دو قلو دارم که توان نگهداری مادرم را ندارد. الان هم در حین خدمت هستم و 8 ماه کسری دارم. میتونم کفالت رو بگیرم؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

سلام جهت اثبات اینکه برادرتان توان نگهداری مادرتان را ندارد نیاز به دلیل متقن دارید و باید با ارائه گواهی پزشکی موضوع را ثابت کنید و این گواهی پزشکی باید بعدها به تأیید پزشکی قانونی برسد موضوع در کمیسیون مطرح و در صورت تایید اعضای کمیسیون احتمال معافیت از سربازی وجود دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بتونید ثابت کنید بله میتونید معافیت بگیرید