مشاوره حقوقی رایگان - معافیت به دلیل طلاق مادر

سلام. من متولد 68 هستم و الان هم 32 سال سن دارم. 10 سال پیش رفتم خدمت سربازی آموزشی و دوره کد رو گذروندم و در یگان به خاطر مشکلاتی که برای خانواده داشتم، دیگر مابقی خدمتم رو نرفتم تا الان. من وقتی خیلی بچه بودم ( 6 ماهگی ) مادرم طلاق گرفته و دو سال پیش هم پدرم فوت شد. یک برادر بزرگتر دارم که خدمت سربازی رفته و رفته دنبال زندگی اش. الان من موندم و یک خواهر مجرد که توان نگهداری از خودش رو واقعا ندارد. میتونم معافیت بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

موضوع در کمیسیون قابل طرح است اما قطعاً به دلیل فراری بودن شما از خدمت سربازی بامعافیت شما موافقت نخواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونید و معافیت کفالت بگیرید برای اطلاعات بیشتر و مفصل و دقیقتر میتونید با شماره تلفن دفتر تماس بگیرید و با پرداخت هزینه مشاوره برای وقت مشاوره هماهنگ کنید