مشاوره حقوقی رایگان - پرونده شما به شعبه ... کیفری واصل شد یعنی چی؟

حدود 10روز پیش پیام اومد پرونده به شعبه کیفری واصل گردید الانم میگه جهت رسیدگی به دادگاه مراجعه نمایید یعنی چه؟

پاسخ ها :

مهشید فروزان مفرد

مهشید فروزان مفرد :

استان :

با سلام یعنی پرونده شما جهت رسیدگی به کیفری ارجاع شده حتما شکایتی ثبت کردید که جهت رسیدگی پیامک امده

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
هر اقدام و ابلاغی از سوی دادگاه در ثنا برای شما ثبت و از طریق ارسال پیامک اطلاع رسانی میشود و شما باید وارد ثنا بشید و ابلاغتون رو مشاهده کنید تا از جریان و وقت رسیدگی مطلع شوید.

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

یعنی بایدبریددادگاه سربزنیدوازوقت رسیدگی و...آگاه بشید