مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در حین ماموریت بسیج

سلام. حین خدمت در ماموریت بسیج در بین جمعیت در شهر دچار پیچ خوردگی زانو شدم و بعد از مراجعه به پزشک و مشاهده ام آر ای اعلام شد که پارگی رباط ای سی ال دارم. گزارش حادثه نوشته شده و به مجموعه ارسال شده ولی چیزی که به بنده گفتن این هست که فقط هزینه های درمانی را تحت غرامت پرداخت میکنند. شنیده ام میتوانند پرونده را به کمیسیون 134 ارسال کنند ولی میگویند شامل مورد من نمی شود. کار دیگری می شود انجام داد. راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

اگر از این طریق نشد اژ طرق مطالبه دیه اژ دادگاه اقدام نمایید