مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید

با سلام.
دوستی از من تحت عنوان توهین، تهدید و تصرف عدوانی شکایت کرده
تصرف عدوانی رو نتونست ثابت کنه و در مورد توهین و تهدید قاضی از من سوال پرسید شما دوستتون رو تهدید کردین یا فحش دادین؟ گفتم حتی یک توهین کوچیک هم نکردم. قاضی گفت دوستتون شاهد دارن گفتم شاهدینش فامیلش هستن و برای من پاپوش دوختن. بعد هم گفتم آقای قاضی طبق این مدارک بر عکس من برای ایشان قبل این که دوستم از من شکایت کنه، از او شکایت کردم و ایشان را متهم کردم به تصرف عدوانی و ممانعت از حق و تهدید. مدارک رو نشونش دادم و حکم کارشناسی رو نگاه کرد و به من گفت شما برو. در حالی که اولش به من گفت با خودت ضامن آوردی گفتم بله. اما بعد شنیده های من گفتش برو. امروز برای من یک اس ام اس اومد به این شکل.
در مورد پرونده شماره
...
با رديف فرعي 1 در شعبه 9 بازپرسي ناحيه دو رشت قرار نهايي صادر شد.
من به ثنا مراجعه کردم اما پیامی برای من نیامده بود.
میخواستم بدونم در نهایت رای دادگاه چی میتونه باشه؟ آیا من رو منع تعقیب می کنند یا نه؟

پاسخ ها :

سيدمطهر  علوي

جناب آقای سيدمطهر علوي :

سلام
احتمالا قرار صادره ، قرار منع تعقیب هست
در رابطه با ثنا باید به عرض برسد که چند روز دیگر ابلاغیه ارسال میگردد اما اگر وارد باشید میتوانید از طریق همان سامانه ولی از برگه خلاصه پرونده ، متوجه قرار صادره شوید