مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی فرهنگیان

با سلام. من ( خانم ) دانشجوی ترم‌ چهارم دانشگاه فرهگیان هستم. قصد ازدواج دارم و میخواستم بدونم بعد از اتمام تحصیل میتوانم به شهری که همسر آینده ام سکونت دارد، انتقالی بگیرم و در آن جا خدمت کنم؟ با توجه به این که طرف مقابل هم شغل دولتی ندارد.

پاسخ ها :

سهیل سهیلی

سهیل سهیلی :

استان :

بله مشروط بر اینکه همسرتان شاغل باشد و گواهی اشتغال از آن شرکت یا اداره مربوط بیاورد موفق و پیروز باشید