مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از موقعیت شغلی

با احترام , بنده مبلغ 650 میلیون تومان به یکی از نزدیکان خودم قرض و با توجه به عدم پرداخت پرونده ای با موضوع مطالبه وجه در دادگاه حقوقی طرح و بعد از تامین خواسته مغازه نامبرده توقیف تا تعیین تکلیف گردد. نامبرده با طرح دعوی ربا از بنده در شعبه دوم بازپرسی علیه بنده طرح نموده که با توجه به کارمند بودن بنده پرونده در حفاظت اطلاعات دادگستری روال اداری خود را طی تا رئیس حفاظت دادگستری بنده را احضار و بنده هم اظهار نمودم نامبرده باید مستند ات دلایل و مدارک خود را ارایه و متذکر گردیدم که شکایت نامبرده واهی و بخاطر شکایت 650 میلیونی بنده از نامبرده در دادگاه حقوقی میباشد و رئیس حفاظت سعی در مصالحه را در دستور کار خود قرار داد و با تنظیم توافقنامه ای مقرر فرمود 15 روز بعد پول بنده توسط ان شخص پرداخت گردد و بنده به دلیل اعتماد به رئیس حفاظت برگه را امضا اما بلافاصله پس از خواندن آن نسبت به تقاضای ابطال قبل از خروج جلسه اقدام نمودم و به نامبرده اظهار داشتم که بنده توافقنامه را قبول ندارم .. ولی نامبرده فردای بعد از توافق شخصا بدون هماهنگی با قاضی پرونده حقوقی بنده (650 میلیون تومانی) اقدام به مکاتبه با قاضی اجرای احکام مدنی مینماید و ملک و حساب شخصی که بنده از وی شکایت کردم را رفع توقیف مینماید بدون اینکه بنده و قاضی پرونده حقوقی از مکاتبه رئیس حفاظت خبری داشته باشند الان بنده در خصوص اقدام وی چه شکایتی از نامبرده در کدام مرجع انجام بدهم تا به نتیجه برسم ؟

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام باید در دادسرای کارکنان دولت طرح دعوای کیفری باعنوان سو استفاده از موقعیت شغلی و اقدامات مستخدمین دولتی برخلاف قانون نمایید
جهت تطبیق عنوان مجرمانه بر موضوع پرونده مدارک خود را به شماره
ارسال فرمایید