مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی فرد متوفی

باسلام. بنده سه فقره چک در وجه حامل به مبلغ 28میلیون از برادرم دارم که متاسفانه برادرم فوت شده و چکهاش برگشت خوردن لازم به ذکر است تاکنون ماترک مرحوم بین ورثه تقسیم نشد ورثه ایشان پدر مادر و زنش و دوتا طفل هستن چه کنم چک هام نقد کنم‌؟ آیا میشود با این چکها حقوق مرحوم برادرم که هم اکنون زنش میگیرش مسدود کنم تا چکهام نقد کنم؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
دادخواست به طرفیت ورثه داده و حقوق مذکور را به عنوان مال ایشان معرفی کنید.

پرسشگر :

چقد باید تمبر باطل کنم تا 28ملیون چک برگشتی را از دادگاه شکایت کنم ً,؟چگونه علیه ورثه اقدام کنم ایا از طریق اداره ثبت میشه اموال مرحوم فعلا توقیف کنم

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

خیرنمی شودازحقوق متوفی وصول نمود ولی اگرمتوفی ماترکی داشته باشدمیتوان وصول نمود