مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه الف 2

سلام خسته نباشید طبق ماده 27یا 26 زده شرایط دریافت گواهینامه موتور سیکلت برای افراد 17 سال تمام است اونم گواهینامه الف 2
آیا واقعا میتونم برم ثبت نام کنم ؟
سنم 18 سال ولی هنوز 18 تموم نشده

پاسخ ها :

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

باسلام ، در خصوص شرایط سنی مطابق ماده 27 شرایط خاصی قرار داده مثلا برای افرادی که 17 سال تمام باشند در صورت سلامت جسمانی و روانی و قبولی در آزمون ، برای موتورسیکلت که حجم آن به 250 سی سی می‌رسد گواهینامه الف 2 صادر میشود پس در صورت این شرایط که ذکر شد چون شما 17 سال تمام دارید میتوانید با وجود این شرایط متقاضی گواهینامه الف 2 شوید و البته در صورتیکه حجم موتور بیش از مقدار ذکر شده و بزرگتر باشد شرایط متفاوت تر است
با تجدید احترام
اسماعیل علیپور وکیل پایه یک دادگستری