مشاوره حقوقی رایگان - ساخت پیج اینستاگرام با اسم دیگران

سلام، خسته نباشید. یک نفر با اسم و عکس من در اینستاگرام پیج زده. پلیس فتا هم رفتم ولی گفتن با شماره وارد نشده و نمیشه پیداش کرد. الان اون پیج در اینستاگرام هست و من داغون هیچ کاری نمیتونم بکنم نمیدونم کار کی هست. اگر راهنمایی ام کنید. ممنون میشم.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
از همون اکانت و مشخصات تحت عنوان مزاحمت و انتشار تصاویر خصوصی شکایت کنید