مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام. بنده به یکی از دوستانم پول قرض دادم و 17 میلیون بابت آن سفته گرفتم. سر رسید آن هم اول اردیبهشت 97 بود. الان بدون این که واخواست بدهم اقدام قضایی کردم و طرف منکر قرض شده و رفته شاهد اجیر کرده که مثلا سفته ها بابت کار دیگری بوده. الان چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام در این مورد با توجه به اینکه وجود سند تجاری در ید شخص نشانگر مدیون بودن ایشان می باشد می بایست شورا رای صادر نماید ولی باید توجه داشته باشید که چون شما دست مستقیم سند تجاری هستید ممکن است به سند ایراد شود .