مشاوره حقوقی رایگان - هزینه پارکینگ خودرو سرقتی

سلام. سال 92 خودرو پیکان وانت بنده به سرقت رفته و یک ماه بعد پیدا میشه ولی به بنده اطلاع رسانی نمیشه تا این که الان از پارکینگی که خودرو در آن هست تماس گرفته میشه که ماشین رو بیایید ببرید و پول پارکینگ که حدودا 10 میلیون هستش بپردازید. الان من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چاره ای جز پرداخت ندارید و مطالبه از سارق در صورت گرفتار شدن او