مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام، خسته نباشید. من دو ماه پیش تصادف کردم. از ناحیه ستون فقرات و مهره L1 کمرم شکست و خودم مقصر بودم. الان گواهینامه ندارم میتونم از بیمه موتور میتونم از بیمه راکب دیه بگیرم؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله ارتباطی به نداشتن گواهی‌نامه ندارد و نداشتن گواهی‌نامه صرفا جریمه دارد و مقصر به صورت درصدی از بیمه باید دیه را بپردازد