مشاوره حقوقی رایگان - شکایت عدم فک پلاک خودرو توسط خریدار

سلام. سال 83 خودرو ای را به فردی دادم که قرار شد پس از اتمام اقساط به نام بزنم. ایشان سال 93 اقدام به فروش آن به دلال کرد و الان چند دست ماشین خرید و فروش شده و من فقط به خریدار اول دسترسی دا رم و هر بار از طرف افراد مختلف مزاحمت از قبیل تلفن مکرر برای گرفتن وکالت یا شکایت و کشاندن من به شهرستان و ... برای من صورت میگیرد. چه دادخواستی بر علیه خریدار اول تنظیم کنم تا هم پلاک فک شود و هم بتونم خسارت های وارد شده را از او بگیرم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شما میتوانید در ابتدا اظهارنامه‌ای تنظیم نماید و به‌صورت قانونی از طرف مقابل درخواست نماید که هرچه سریع‌تر برای فک پلاک اقدام نماید. اگر طرف مقابل اقدامی در این خصوص انجام نداد، بایستی هرچه سریع‌تر از طریق مراجعه به دادگاه حقوقی محل اقامت طرف مقابل یا محل تنظیم قرارداد، دادخواست «تقاضای الزام به فک پلاک» علیه ایشان تنظیم نماید. درواقع، بایستی به مرجع قضایی مراجعه و طرح دعوی کند. در صورتی‌که مرجع قضایی حکم توقیف خودرو را صادر کند، این موضوع در سیستم راهور ثبت می‌شود و خودرو پس از توقیف جهت تعویض پلاک به این مراکز معرفی می‌‌گردد.