مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام.
دو خودروی من به ارزش 600 میلیون تومان ( قیمتی که کارشناس حقوقی جهت مزایده داده ) برای اجرای مهریه توقیف شده اند. یک میلیون از حقوق بازنشستگی 4 میلیونی من برای مهریه و نصف منزل مسکونی که جزء مستثنیات دین نیز هست نیز توقیف شده. مهریه هم 114 سکه بوده .
آیا برای مابقی مهریه در صورت عدم پرداخت پس از تقسیط حکم زندان صادر می شود؟ (با توجه به این که تا 2,5 سال دیگر هم باید چک های اقساط ماهیانه یکی از خودرو ها را به مبلغ 2,5 میلیون پرداخت کنم و حتی نفقه زن و دو فرزندم را هم با سختی تامین می کنم)
آیا ممکن هست منزل مسکونی که در آن نیز سکونت دارم به صورت کامل توقیف و فروخته شود؟
آیا در صورتی که زن هزینه وکیلش رو هم به حساب من نوشته اند با این شرایط میتونه اقدام به طلاق بکنه و دادگاه به طور یک طرفه حکم طلاق بده؟

ممنون از این که وقت ارزشمندتان را در اختیار بنده قرار می دهید و پاسخگوی سوالات بنده هستید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام موضوع طلاق ربطی به مهریه ندارن
درمورد منزل هم می تونی
مدعی بشوید که کل ملک مستثنیات دین است