مشاوره حقوقی رایگان - دستگاه ماینر (استخراج بیت کوین)

پلیس با ورود به خانه دستگاه ماینر من را که 1دستگاه روشن و 2دستگاه خاموش وکامپیوتر و مودم را برد و من یک روز در بازداشت بودم حالا چه میشود. باتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر فردی از ابزار‌ها و دستگاه های ماینر قاچاق برای استخراج ارزهای دیجیتال استفاده کند یا از طریق استفاده بیش از حد برق به اموال عمومی آسیب بزند، این عمل اون خلاف قانون بوده و برای او مجازات به همراه خواهد داشت.

بحث خیانت در امانت یا سوءاستفاده از امکانات دولتی را هم می‌توان در این پرونده‌ها لحاظ کرد. چون مثلاً یک کشاورز یا کارخانه‌دار اولاً برای فعالیت خاصی مجوز گرفته و براساس همین مجوز هم امکاناتی مانند برق فشار قوی ارزان قیمت دریافت کرده است و اگر ثابت شود که از این امکانات در راستای دیگری بهره‌برداری کرده، مشمول مجازات میشود.

مجازات‌هایی مانند حبس از 6 ماه تا دوسال به همراه پرداخت خسارت و جریمه. همچنین بعضی از قضات می‌توانند محرومیت‌هایی هم برای چنین افرادی در نظر بگیرند.
بیشتر با جریمه و ضبط اموال پرونده بسته میشود