مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

بنده در تصادف به دو ماشین پارک شده برخورد کردم به یکی زدم و آن ماشین به ماشین دیگر برخورد کرد مقصر شناخته شدم پلیس آمد و یک برگ کپی بیمه را به متضرر داد بعد از حدود یکماه متضرر در تصادف اعلام کرد بیش از پول بیمه هزینه کرده البته اصلا با من هماهنگی نکرده بود که بابت تعمیر بیش از پول بیمه یا چه تصمیم بگیریم بابت تعمیر خودرو ایشان رفته شکایت کرده و با ارائه کارشناس حدود 6 میلیون برای خواب ماشین و افت شکایت کرده و ماشین دوم هم شکایت کرده شورا جلسه تشکیل داد بابت مبالغ بالا که من گفتم نمی توانم بدهم قسطی کرد که چون پرونده دوم هم تو راه بود گفتم نمی تونم بدم گفت باید به توافق برسید بعد از چند روز متضرر تماس گرفت که حدود 1700000هزار تومان از بیمه بدنه خود گرفته آیا نمی شد بیشتر بگیرد شورا تاکید داشت آنجا حل شود مساله و گفت اگر بره دادگاه پرونده بدتر میشه شاید اصلا من باید نقدی پرداخت کنم هزینه دادرسی هم اضافه میشه جدیدا برام ابلاغیه آمده نمی دانم برای چیست آیا گرفتن وکیل فایده دارد و حدود 11000000 میلیون تومان هر دو ماشین خسارت می خواهند راهنمایی بفرمایید نمی دانم برای تعمیر نباید هماهنگ می کردن بیمه من ه م 6 30 00 00 برای هر دو ماشین پرداخت کرده ماشین من که داغون شده 8th 00 00 تومان هزینه داشت ولی آنها حدود 1 میلیون البته با افت و خواب صورت آوردن راهنمایی بفرمایید مخصوصا بابت وکیل و هزینه ان

پاسخ ها :

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
مسئوليت شما نسبت به پرداخت مازاد سقف بيمه طبق نظر كارشناس ميباشد كه البته چنانچه اعتراضي به نظريه كارشناسي داريد ميتوانيد اعمال داريد و مشاوره گرفتن حضوري از وكيل به شما توصيه ميگردد.