مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از همسایه

با سلام یکی از همسایگان مجتمع ما که مالک هم هست بدون اطلاع و رضایت دیگر مالکان روی پاسیوی (حیاط خلوت) طبقه اول سقف گذاشته بعلاوه بدون اطلاع و رضایت بقیه مالکان در لوله کشی پارکینگ تغییر ایجاد کرده و لوله کشی رو کار انجام داده همچنین ماشین خود را در محل مشاع پارک میکند و درون فضای اصلی پارکینگ خود پارک نمیکند با این بهانه که نمیتوانم ماشین را درست در پارکینگ قرار دهم. با توجه به اینکه دیگر مالکان با کارهای ایشان موافق نیستند تصمیم به شکایت گرفته ایم. لطفا بفرمائید برای شکایت از ایشان چه کاری باید انجام دهیم؟
سپاس فراوان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه کرده و شکایت مزاحمت ، تصرف در مشاعات و ممانعت از حق بنمائید