مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

سلام وقت بخیر بنده یه خودرو فروختم که فردا باید برم وکالت فروش بزنم قبل از وکالت باید کل مبلغ را از طرف بگیرم تسویه کنم و این که هزینه وکالت با بنده است یا خریدار با تشکر از شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مبنای اولیه تمام هزینه ها در خرید و فروض توافق اولیه و مکتوبی است که در قولنامه ذکر می شود. اما اگر توافق خاصی در این رابطه بین خریدار و فروشنده خودرو نشده باشند، هزینه وکالت تعویض پلاک خودرو با فروشنده است. زیرا فروشنده نخواسته است که به مراکز تعویض پلاک مراجعه کند.
از خریدار بخواهید چک تضمینی بیاورد و نزد سردفتر بگذارد و بعد از امضا به شما تحویل شود