مشاوره حقوقی رایگان - من ضامن خواهرم شدم و متاسفانه به دلایلی چک ضمانت را برگشت زدند

من ضامن خواهرم شدم و خواهرم از شخصی نه میلیون پول گرفت و من چک سیزده میلیونی بابت ضمانت دادم و قرار شد این پول پنج ساله برگردانده شود سال 97 این پول گرفته شد و من چک را بدون تاریخ دادم حال طرفی که این پول را داده بعد از مدتی این پول را یکجا درخواست کرد و چون خواهرم نداشت پس بده چک رابرگشت زد و امروز متوجه شدیم حکم جلب گرفتن البته ما چند بار صحبت کردیم و گفتن فرصت میدهند تا پول را جور کنیم ما قرارداد پنج ساله نوشته بودیم اما ایشان چک را تاریخ زده و برگشت زده در قرارداد قید شده بود چک به عنوان ضمانت است

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای جواب صحیح لازم است قرارداد مطالعه شود