مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن مرسوله پستی

من از فروشگاه اینترنتی یه گوشی خریدم دوبار واسم فرستادن لارستان ولی پست لارستان برگشت میدادن به تهران میگفتن به دليل اينکه هزینه پست مرسوله با گیرنده بوده و بدون اطلاع بدن به من برگشت میدادن
الانم مرسولم تو سایت زده به دست فرستنده رسیده ولی فرستنده میگه هیچ مرسوله ای به دست ما نرسید و هرجا پیگیر میشم به هیچ جوابی نمیرسم من گوشیم فروختم تا این گوشی بخرم و الان نزدیک به یک ماه میشه گوشیم به دستم نرسیده هیچ گم هم شده لطفا راهنماییم کنید که دارم دیوونه میشم
باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

به اداره پست مراجعه کنید.ظریفی09121022422

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام شما شک نکنید که گوشی شما بدست فرستنده رسیده برای اطمینان حتمی داخل سایت یه قسمتی هستش که پیگیری شکایت اشخاص قابل پیگیری هستش شک نکنید در اون قسمت شکایت رو ثبت کنید وضعیت مرسوله تون مشخص میشه که به کی تحویل داده شده وچرا بشما اطلاع ندادن.

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام اگر درسایت زده به دست خریداررسیده به احتمال زیاد مرسوله دراداره پست هستش یاپست لارستان یاتهران بازهم شما شماره بارکدپستی براتون پیام شده می توانید از داخل سایت اداره پست جستجو کنید که مرسوله درحال حاضر کجاست یاحتی گاهی ممکنه براساس اشتباه مامورپست مرسوله تحویل یکی ازاعضای خانوادتون شده باشه واونابهت نگفته باشن مرسوله رسیده که احتمالش کمه واگر بعدازتحقیفات ازاداره پست وشرکت ارسال کننده ی گوشی به نتیجه ای نرسیدید باید دادخواست به طرفیت شرکت ارسال کننده بکنید ومطالبه یک دستگاه گوشی تلفن همراه رابکنید.