مشاوره حقوقی رایگان - محدودیت تردد کرونایی

سلام من تو این مدت محدودیت تردد شبانه بیرون میومدم و هر شب با نرم افزار خلافیمو چک میکردم و برنامه اعلام می‌کرد که تخلف ندارم و هیچ پیامکی هم نداشتم ولی بعد چند روز رفتم پلیس 10 برای کاری خلافی گرفتم دیدم 800 هزار تومان خلافی دارم ولی برنامه ها و پیامکی اطلاع نداده بهم همه 4 مورد هم دوبرگی ثبت شده و ظاهراً گشت پلیس جریمه کرده
آیا راهی برای تخفیف یا حذف وجود دارد؟؟؟

پاسخ ها :

احمد اركاني فرد

احمد اركاني فرد :

استان :

اگر ضرورت جهت تردد داشته باشید و با خلاف واقع لاشه بله میشه پیگیری کرد