مشاوره حقوقی رایگان - آثار فسخ قرارداد مشارکت ساخت و ساز

با درود بر شما و سپاس بابت ایجاد امکان مشاوره رایگان
قرارداد مشارکت ساخت و سازی را در 92 بستیم با 3 نفر با دریافت چک ضمانتی از یکنفر برای تحویل 1.5 ساله و البته دونفر از 3 نفر، بعدها خود را عزل نمودند.
ساخت واحدها تقریبا تا 80 درصد کامل شده است و سازنده اصلی که چک تصمینی داده بود، متواری است (3.5 ساله). طبق قرارداد، داور تعیین شده است و هم اکنون در جریان این داوری هستیم و در خواست ایفای تعهدات داریم (که عملا ممکن نیست) وگرنه تقاضای فسخ قرارداد داریم.
با توجه به این پیشینه چند سوال در مورد اثار فسخ دارم که ممنون میشم پاسخ بفرمایید.

1. بعد از داوری و فرض حکم به فسخ قراداد، تکلیف واحدهای پیش فروش شده (توسط سازنده اصلی که واحدهای خود را پیش فروش نموده )چگونه است؟
2. بعد از فسخ، تکلیف واحدهای به نام دیگر شرکای سازنده دیگر چگونه است؟ (واحدها کلا به نام من و 3 سازنده اولیه تقسیم و معین شده است که کدام واحدها مال چه کسی است و البته 3 واحد از 7 واحد مال من است).
3. بعد از فسخ ، تکلیف جرایم احتمالی شهرداری که اقساطی شده باشد، چگونه است؟(جرایم بعهده سازنده اصلی بوده است )
4. بعد از فسخ و تکمیل احتمالی ساخت واحدهای خود، امکان دریافت سند و پایان کار برای فروش قانونی واحدهای خود را داریم؟
5. آیا بدون ادامه کار و هم اکنون ، امکان فروش قانونی واحدهای خود را در همین حد پیشرفت ساخت، داریم ؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

شارخ عطایی کشکولی

شارخ عطایی کشکولی :

سلام چون در قرارداد داور تعيين شده است در حدود اختياراتش ميتواند تصميم بگيرد در مورد واحدها هم بايستي قرارداد را مطالعه كنم و سوالات هم كمي روشن تر بيان شود ولي در دادگاه حقوقي همه ميتوانند حقوق خود را استيفا نمايند