مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام خانوم بنده تحت تکفل من میباشند و از طرف من بیمه شدن، موقعی که شاغل شدن محل کار خودشون براش بیمه واریز میکرد ، به خاطر کرونا بیکار شدند، برای دریافت بیمه بیکاری مقرری ، اداره کار شکایت کردیم و رای برا ما شد ، ولی کارشناس بیمه میگه چون از طرف بنده تحت تکفل هست ، بیمه بیکاری بهش تعلق نمیگیره ، درصورتی که براش سابقه نیست و حقوق دریافت نمیکنه فقط تحت تکفل بنده هست ، الان من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اعتراض کنید و نهایتا به دیوان عدالت اداری هم میتوان اعتراض کرد البته در مواعد معینه