مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی آموزش و پرورش

با سلام و خسته نباشید.
من در آزمون استخدامی آموزش و پرورش سال 94 قبول شدم به صورتی که مراکز استان شرط بومی استان قبول میکردند و من در شهرستان بودم. برای تحویل مدارک رفتم هر کاری کردم مدارک از من تحویل نگرفتند و گفتند چون شهرستان هستی و این منطقه را انتخاب کردی بومی استان لحاظ نمیشه ولی اگر یک منطقه دیگر را میزدی میشد ولی قبولی من که منطقه ای نبود مرکز استان بود. دنبالش رفتم در آخر من رو قانع کردند شکایت هم کنم به جایی نمیرسم. میشه راهنمایی کنید من الان میتونم در دیوان عدالت اداری شکایت کنم و حق خودم را بگیرم به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

هوشنگ باقر پور

هوشنگ باقر پور :

استان :

سلام
متاسفانه هیچ راه حلی نداره
برای خود بنده بیست سال پیش رخ داد و حکم اینجانب پاره شد تجربه شده است