مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

باسلام و خسته نباشید من حدود یکسال پیش خونه قولنامه کردم بخاطر اعتیاد شوهرم کرایه ندادم حالا صاحب خانه شکایت کرده برایم ابلاغیه امده اما باز نکردم میخواستم ببینم پول 16ماه اجاره ندادم و قولنامه بنام من هست البته شوهرم زندان هست توانایی پرداخت ندارم قاضی چه حکمی برایم در نظر میگیرد ایا من را زندان میکند ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

محکوم به پرداخت اجاره بها میشوید و اگر ندهید درخواست جلب شما را میکند.
توصیه می شود به ستاد دیه و سازمان زندانها برای حل مشکل مراجعه کنید.