مشاوره حقوقی رایگان - پاره شدن پرده بکارت

سلام من 16 سالمه و به زور با یک اقا ازدواج کردم و الان بعد 6 ماه میخوام طلاق بگیرم و هیچ نزدیکی نداشتیم الان رفتم پزشک قانونی میگن شما پرده بکارت نداری
از بس گریه کردم مردم الان نمیدونم چیکار کنم
میخواستم بدونم دکتر تشخیص میده که در چه صورت پاره شده ؟
لطفا کمکم کنین

پاسخ ها :

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

از نظر قانونی در صورت عدم وجود بکارت شما کل مهریه رو میتونید مطالبه کنید،که ظاهراً فقط اصل موضوع براتون مهمه و میتونید برای اطمینان بیشتر در صورت عدم نزدیکی به پزشک دیگری مراجعه کنید