مشاوره حقوقی رایگان - پول پیش

باسلام
من 7 سال مستاجر بودم و برج 11 پارسال قراردادم تمام شد و مغازه رو تحویل دادم . نوع قراردادم دفترخونه ای بود و در همون دفترخونه هم فسخ کردیم ولی بابت پول پیش 460م که تو این سالها داده بودم هنوز مالک به من پس نداده. و فقط رسید پرداختیها رو دارم. الان بعد یکسال هنوز پول منو نداده کلید دست صاحب ملکه و من میخوام ازش شکایت کنم. الان سوالی که دارم چون یسری وسایل دکور من داخل مغازه یه گوشه مونده الان اون شخص میتونه ادعا کنه که من مغازه رو تحویل ندادم با اینکه کلید دست خودشه و همچنین املاک. با فسخ قرارداد میتونه بگه من مغازه رو تحویل ندادم. من کلی شاهد و همسایه ها هستن که میدونن من مغازه رو تحویل دادم. شهادت همسایه ها برای دادگاه قابل ارزش هست. ممنون جواب بدید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام متنی که در آن قرارداد را فسخ نموده اید در واتس اپ من ارسال بفرمایید تا راهنمایی انجام دهم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله در عمل شما مغازه را تحویل نداده اید مگر ثابت کنید که...
حتما تماس بگیرید تا...